Flyg luftballong över Göteborg

Ballong

En luftballongfärd som present, det är någonting alldeles extra och annorlunda. Att långsamt glida fram över stad och land är en upplevelse som överträffar det mesta. Känslan och utsikten är överväldigande. När man släppt kontakten med marken släpper den pirriga höjdkänslan.

Sen glider vi fram med vindens hastighet över staden och dess förorter. Vi ser syner som vi aldrig hinner fånga från ett flygplan och vi kan höra stadens larmande ljud och jordbundna åskådare hojta och vinka åt oss. Efter landningen bjuder vi på champagne Ballongm.m.(även alkoholfritt).

Allt fler företag har upptäckt att en ballongfärd är ett intressant alternativ till traditionell representation. Att bli bjuden på en ballongfärd är någonting man kommer ihåg och berättar om. Vi har resurser att lyfta 18 personer i våra två ballonger. Är ni fler så hyr vi in fler ballonger.

Colt ballongflyg startades 1987. Sedan dess har vi flugit över 5000 passagerare mellan 4 och 85 år. Våra piloter har mer än 10 års erfarenhet och har gjort mer än 800 flygningar.

Obs. att vi är ett Göteborgsföretag och vi gör alla flygningar i Göteborg med omnejd. Detta innebär att våra passagerare snabbt kan få en ny tid för flygning om vädret skulle vara dåligt.

Du är välkommen att höra av dig till oss med frågor eller beställa vår folder med presentkort. Tel. 031-774 03 50.

Du kan även nå oss via E-mail

BallongSenast ändrad: